Gastenboek

Berichten in het gastenboek worden eerst door ons bekeken, voordat ze online komen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.191.46 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
27 berichten.
Johan van der Veer uit IJlst schreef op 20 mei 2023 om 16:21
Na de Vredeman de Vries en Haggis-tijd zijn we mekaar lange tijd wat uit het oog verloren maar gelukkig is dat later weer goedgekomen. Vreselijk dat je op zo'n jonge leeftijd afscheid moet nemen van het leven, nog zoveel te doen. Ik wens Anke alle sterkte om hier mee om te gaan. Johan van der Veer – IJlst
Louw en Ina van Sinderen uit Snits schreef op 19 mei 2023 om 22:53
Verdrietig zijn we na het bericht van het overlijden van Gerrit Breteler. Een inspirerende persoonlijkheid met mooie verhalen en zeer aansprekende teksten. Het onverwachte heengaan van Gerrit heeft ons onverwacht diep geraakt. Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.
Alie Bakker uit Woudsend schreef op 19 mei 2023 om 11:13
Leave Gerrit, op een dag komt er geen dag meer hast do sa moai songen yn ien fan dyn prachtiche lieten. Mar no is dy laatste dag no al foar dy west, en dat docht sa sear! Foar Anke en Anne Gooitske en Hylke en oare neisten is de pine it grutst, en wy wolle harren in hiel soad sterkte en krêft tawinskje om fierder te gean sûnder dy. Mar ek wy sille dy freeslik misse, mar do sitst foar altyd yn ús hert! RIP Gerrit 🖤🖤 Eelke en Alie
Andries Zandee uit Houten schreef op 30 januari 2023 om 16:50
Beste Gerrit, Na onze kennismaking op de uitvoering van het theaterstuk "Faderpaard" ben je nooit meer uit mijn gedachten geweest. In mijn ziekte periode waren je liedjes vertroostend en bemoedigend. Dankbaar ben ik voor de gesprekken die wij in de oefen avonden met elkaar hadden., onder het genot van een glaasje Bols Corenwijn. Bij de uitvaart van Frits de Jong waren je liedjes bijzonder. Deze herinneringen koester ik en je liedjes zal ik nog vaak beluisteren. Hoop je ooit non eens te ontmoeten. Met een dankbare en warme groet, Andries Zandee.
Thom de Groot uit EASTEREIN EARDER Grou schreef op 13 januari 2023 om 22:18
Gerrit en neisten, Ik srean ticht bij jimme yn dizze drege tiid. Dyn stipe foar us wize fan buorkjen sille we nea ferjitte. Tige folle moed en sterkte tawinske.. Thom de Groot.
Renée uit Heerenveen schreef op 31 december 2022 om 23:36
Beste Gerrit Ik heb niet veel woorden nodig. Ik wordt altijd weer stil en geraakt door je liedjes. Je hebt iets moois toegevoegd aan mijn leven. Dank daarvoor. Verder wens ik je kracht en wijsheid.
Jaap Nicolai uit Nieuw-Buinen schreef op 6 september 2022 om 17:51
Beste Gerrit, Graag wil ik je hierbij complimenteren met het lied "Lit us derom drinke", Dil lied drukt voor mij het leven uit in al haar diepte en volheid, al haar kracht en kwetsbaarheid, Hartelijke groet, Jaap Nicolai
Johan en Marlene uit Franeker schreef op 4 mei 2022 om 20:34
Beste Gerrit, wij willen jou graag bedanken voor de prachtige, bijzondere bijdrage die je vanavond hebt geleverd aan de dodenherdenking hier in Franeker. Je hebt veel indruk op ons gemaakt, niet alleen door je zang en de begeleiding van de band, maar vooral door dat wat je uitstraalde.. Erg mooi, we zijn geroerd en geraakt. We hopen je ooit weer ergens te zien optreden. Hartelijke groet, Johan en Marlene.
Jan Luimstra uit Scharnegoutum schreef op 9 december 2018 om 15:05
Beste Gerrit, Wat mooi dat je zaterdag 15 december 2018 opnieuw op wilt treden met Excelsior Scharnegoutum. Onze vereniging was destijds het eerste hafabra orkest waarmee je optrad en jouw lied "Lit ús dêrop drinke" voor fanfare werd gecomponeerd. Daarna volgden vele optredens met hafabra. We zien uit naar het volgende concert en vinden het best wel bijzonder destijds de eerste te zijn geweest.
Cilia Ferwerda uit Joure schreef op 21 november 2018 om 12:09
Vanmorgen werd in een overlijdensadvertentie uw vertaling van een song van Leonard Cohen gebruikt. 'As it jo wil is …' Naar aanleiding hiervan ben ik de hele morgen bezig geweest met de tekst van dit lied van Cohen. Vergeleek zijn tekst met een andere vertaling in het Nederlands en vond toen uw 'hertaling' in het Fries. Prachtig gedaan! Heel erg mooi. Ik zou willen dat ik het zó kon. Mijn complimenten. Mijn man en ik zijn al heel lang fan van u.
Jantsje Rienks van Sinderen uit Hallum schreef op 20 november 2016 om 13:03
Hallo Gerrit ik heb zaterdagavond van U en Uw begeleider genoten. Een prachtige stem vonden ik en mijn vriendin. Hoewel ik sommige liedjes wel kende was live toch bijzonder. Dikke pluim op jullie hoed. Ook de pianist en accordeonist vond ik geweldig Ik speel zelf ook accordeon bij het shantykoor uit Hallum, De Koekefretters en ik speel al jaren bij het Leeuwarder Accordeon Orkest dat ook voortkomt uit mensen van Brouwers Muziekschool uit Giekerk Jammer dat er geen geluidsversterking was bij de accordeon. Gelukkig zat ik vooraan.
Anne en Maaikewoudwijk uit Drachten schreef op 18 november 2016 om 16:59
Lange tijd geleden hebben wij u horen zingen bij de crematie van onze lieve buurvrouw en elke keer moet ik aan de liederen denken .wat een diepliggende boodschap geeft u mee dat zet de mens als hij daar ontvankelijk voor is ,op het juiste spoor lukt het dan zou ik graag naar een optreden van u willen gaan ! Veel inspiratie toegewenst de komende tijd hartelijke groet Anne en Maaike Woudwijk
Tineke schreef op 21 oktober 2014 om 14:14
Hierbij nog mijn eerbetoon: http://trijntjeblog.blogspot.nl/2014/10/op-een-dag.html Groet, Tineke
Tineke schreef op 20 oktober 2014 om 15:00
Jullie, Peter en Gerrit, hebben mijn zondagmiddag (20-10) bijzonder gemaakt. Ik heb genoten van het concert in Leons.
Rina schreef op 14 september 2014 om 19:29
Ik was vanmiddag een van de bezoekers in de Oasthoek op het Bidt. Ik heb genoten van het jouw optreden, ondersteund door het prachtige pianospel van Clara. Samen met de woordkunstenaar Wim Daniëls was het een super bijzondere middag. Veel succes!
w.tiemersma schreef op 5 mei 2014 om 18:58
Dank voor het mooie, deels ingetogen concert in franeker op 5 mei.
Ytsje Engbrenghof schreef op 21 februari 2014 om 10:05
Woansdei nei Krimp west yn Jirnsum Wat in moaie personages en fantastysk útfiert
hilbert de vriesh schreef op 15 februari 2014 om 21:29
Als ik dit schrijf, ben je nog steeds onderweg richting boven Dokkum, het platteland, zo mooi als je het noemde, heb vanavond genoten van jouw en je pianiste. In het mooie kerkje van Oudega, kom zeker nog eens langs binnenkort, wens jullie alle goeds.
Renate Smit schreef op 27 januari 2014 om 18:03
Afgelopen zondag 26 januari was ik bij Het Gesprek van Sneek. Je zong daar een nieuw lied met het refrein Waltzing Mathilde, dit was het lievelingslied van mijn vader die 4 jaar geleden op 26 januari is overleden. Er was even een rechtstreekse lijn met mijn vader toen jij dit zong. Dankje wel, Vriendelijke groet van Renate uit Sneek
Tjitze Bouma schreef op 12 januari 2014 om 20:09
It optreden fan Gerrit Breteler wie it moaiste en 'griepende' moment fan Faderpaard. Prachtig!!